My Nuffnang

Sunday, 1 July 2012

Boyfriend baru

Ini bukanla cerita psl aku curang ngan suami aku tau...err kalo consider curang gak, maybe aku curang depan-depan dan suami aku mengetahuinya...hihi...ini cerita 27/6/2012 yg lalu......dan bukanla niat nk menunjuk2..hy nk kongsi cerita ngan kwn2..

Sebelum tu aku nk perkenalkan boyfriend lama aku...ini dia....

background blkg tu bukan sampah..tp timbunan plastik2 kosong sbb sblh tu kilang recycle...huhu

haaa....inila dia peneman setia kami sekeluarga....byk berjasa...aku angkut dr Labuan lg tu...byk kenangan wooo keta ni.....tp bak kata mak aku, "takde yg kekal di dunia ni melainkan Allah swt shj"...so Cik Putih ni dh byk ragamnya skrg...so, dgn berat hati, kami terpaksa melepaskan ia pergi...sob sob sob


Posing dulu...sedih woi nk jual sbnrnya.....tapiiiiiii......hati ini terubat dgn kehadiran boyfriend baru...perkenalkannnnnn....

tunjuk depan dulu...hihihi
sisi pulak...hihihi
haaaa...itu diaaa.....
 CRV ni boleh dikatakan dream car aku gak...so Alhamdulillah, rezeki yg Allah kurniakan, dpt gak aku merasa naik CRV ni...naper warna putih gak???? tahla....aku minat kot kalo keta warna putih ni..nmpk mcm body besar skit kot....hihihi...itu pendapat aku la....takut jenuh nk basuhla sbb putih senang nmpk kotor..nnt lama2 kot2 jadi kuning cair lak kalernya....huhuhu

plastik pun tak cabut lagi...hihihi



Kasih Humaira masa mula2 naik keta ni, matanya pandang keliling..pastu ayat yg paling aku tak tahan sekali ialah "keta sapa ni mummy?? tak lawa pun...takde upin ipin..." hahahaha....adoilaaa...ye la, sbb dlm sentra dulu ada dvd player..masuk keta je mesti layan upin ipin...naik jemu gak aku...tp takpe, nnt aku nk cr yg portable punya la..senang lekat je kt cermin or blkg seat driver, khas utk kakak sorang ye....errr kat mana boleh cari menatang tu ye???

2 comments:

  1. Tahniah! dapat 'boyfriend' baru ya...

    ReplyDelete
  2. congrats non! thafetha white!! i loikeeee

    ReplyDelete